Vrati se na vrh

 Стратегије развоја јавних набавки за период 2024-2028. године.
13/10/2023

Стратегије развоја јавних набавки за период 2024-2028. године.

Стручна савјетница Конкуренцијског савјета БиХ Кадина Карић присустовала је дана 13.10.2023. године другом консултативном састанку на позив Агенције за јавне набавке БиХ који је, уз подршку Пројекта за унапређење локалних услуга (PIPLS) у БиХ, финансиран од стране Шведске. Пројекта је суфинансиран и исти проводи UNDP и делагација ЕУ у БиХ, а све у циљу проводбе активности на изради Стратегије развоја јавних набавки за период 2024-2028. године.

На првом консултативном састранку који је одржан прослог мјесеца у Бањој Луци презентована је ситуациона анализа те приједлози кључних циљева и мјера за унапређење система јавних набавки у Босни и Херцеговини те је потакнута расправа и дијалог како да се унаприједи постојеће стање у систему јавних набавки у Босни и Херцеговини.

Повод другог састанка је била презентација Нацрта акционог плана за реализацију Стратегије. Након излагања презентације одржана је финална дискусија, послије које су представници Агенције за јавне набавке и други учесници састанка изнијели завршне ријечи и најавили даље одржавање сличних састанака.

Претходни

SDG Week – Digital Transformation and Cyber Security

Сљедећи

Обавјештење о пријави концетрације

post-bars