Vrati se na vrh

 Strategije razvoja javnih nabava za razdoblje 2024-2028 godine.
13/10/2023

Strategije razvoja javnih nabava za razdoblje 2024-2028 godine.

Stručna savjetnica Konkurencijskog vijeća BiH Kadina Karić prisustovala je dana 13.10.2023. godine drugom konsultativnom sastanku na poziv Agencije za javne nabave BiH koji je, uz podršku Projekta za unapređenje lokalnih usluga (PIPLS) u BiH, finananciran od strane Švedske. Projekat je sufinanciran i isti provodi UNDP i delagacija EU u BiH, a sve u cilju provodbe aktivnosti na izradi Strategije razvoja javnih nabava za razdoblje 2024-2028 godine.

Na prvom konsultativnom sastranku koji je održan proslog mjeseca u Banja Luci prezentirana je situaciona analiza te prijedlozi ključnih ciljeva i mjera za unapređenje sustava javnih nabava u Bosni i Hercegovini te je potaknuta rasprava i dijalog kako da se unaprijedi postojeće stanje u sistemu javnih nabava u Bosni i Hercegovini.

Povod drugog sastanka je bila prezentacija Nacrta akcionog plana za realizaciju Strategije. Nakon izlaganja prezentacije održana je finalna diskusija, poslije koje su predstavnici Agencije za javne nabave i drugi sudionici sastanka iznijeli završne riječi i najavili dalje održavanje sličnih sastanaka.

Prev Post

SDG Week – Digital Transformation and Cyber Security

Next Post

OBAVJEŠTENJE o Prijavi koncentracije “Prevent Nekretnine d.o.o.,Prevent Cables d.o.o.,Pro Consulting…

post-bars