Vrati se na vrh

 SDG Week – Digital Transformation and Cyber Security
12/10/2023

SDG Week – Digital Transformation and Cyber Security

U okviru Mreže praktičara iz oblasti digitalne transformacije, a koja je formirana kao forum za suradnju, učenje i razmjenu znanja dana 12.10.2023. godine u Sarajevu održan je drugi Community događaj u okviru SDG Week – Digital Transformation and Cyber Security.

Ispred Konkurencijskog vijeća učešće na ovom događaju uzeo je član Mreže Mladen Ignjić, viši stručni suradnik za informaicone tehnologije.

Ovaj događaj okupio je uživo članove Mreže te je bio prilika za predstavljanje nekih od glavnih aktivnosti i dostignuća te networking i povezivanje kolega sa svih razina uprave u Bosni i Hercegovini zajedno sa kolegama sa UNDP projekta “Jačanje kapaciteta u oblasti Cyber sigurnosti u Bosni i Hercegovini”.

Ideja o osnivanju Zajednice praktičara digitalne transformacije nastala je u lipnju 2020., usred krize izazvane COVID-19, kada je i započeo ubrzan proces digitalizacije. UNDP BiH je kreirao platformu za suradnju praktičara digitalne transformacije u javnom sektoru koja omogućuje razmjenu znanja, ideja i iskustava među zaposlenim iz javnog sektora i praktičarima sa svih razina vlasti u Bosni i Hercegovini.

Prev Post

eCommerce Day

Next Post

Strategije razvoja javnih nabava za razdoblje 2024-2028 godine.

post-bars