Vrati se na vrh

 SDG Week – Digital Transformation and Cyber Security
12/10/2023

SDG Week – Digital Transformation and Cyber Security

У оквиру Мреже практичара из области дигиталне трансформације, а која је формирана као форум за сарадњу, учење и размјену знања дана 12.10.2023. године у Сарајеву одржан је други Community догађај у оквиру SDG Week – Digital Transformation and Cyber Security.

Испред Конкуренцијског савјета учешће на овом догађају узео је члан Мреже Младен Игњић, виши стручни сарадник за информаицоне технологије.

Овај догађај окупио је уживо чланове Мреже те је био прилика за представљање неких од главних активности и достигнућа те нетwоркинг и повезивање колега са свих нивоа управе у Босни и Херцеговини заједно са колегама са UNDP пројекта “Јачање капацитета у области Cyber сигурности у Босни и Херцеговини”.

Идеја о оснивању Заједнице практичара дигиталне трансформације настала је у јуну 2020., усред кризе изазване COVID-19, када је и започео убрзан процес дигитализације. UNDP БиХ је креирао платформу за сурадњу практичара дигиталне трансформације у јавном сектору која омогућује размјену знања, идеја и искустава међу запосленим из јавног сектора и практичарима са свих нивоа власти у Босни и Херцеговини.

Претходни

eCommerce Day

Сљедећи

Стратегије развоја јавних набавки за период 2024-2028. године.

post-bars