Vrati se na vrh

 eCommerce Day
11/10/2023

eCommerce Day

eCommerce Day, догађај посвећен е-трговини у Босни и Херцеговини, у организацији eCommerce асоцијације у БиХ одржан је 11. октобра 2023. године у Сарајеву као саставни дио Сарајево Marketing Summita. Усмјерен на разумијевање трендова и пракси у свијету онлајн тржишта, eCommerce Day је пружио прилику учесницима да кроз различите панеле, дискусије и презентације стекну увид у кључне стратегије, иновације и изазове који обликују сферу е-трговине.
Испред Конкуренцијског савјета учешће на овом скупу узела је стручна савјетница Лејла Шаковић Карић.

е- трговина препозната као тржиште које континуирано биљежи раст у пословном свијету. Амазон је већ познат као највећа eCommerce платформа на свијету трансформирајући се у најбрже растућу платформу за маркетинг и оглашавање те је засигурно да ће онлине трговина у будућности у великој мјери замијенити класичне канале трговине што ће посљедично правила, мјере и поступке заштите тржишне конкуренције усмјерити ка овом тржишту.

Фокус сусрета је био на напредним стратегијама брендирања које користе савремене технологије и аналитику, циљајући на изградњу снажних веза с потрошачима у дигиталној ери.
У склопу конференције, представљена је бесплатна платформа www.ecommerce4all.eu као ресурс који пружа информације и алате за унапређење е-трговине у регији.

Претходни

ПРИЈЕДЛОГ ПРОГРАМА РАДА КОНКУРЕНЦИЈСКОГ САВЈЕТА БОСНЕ И ХЕРЦЕГОВИНЕ ЗА 2024.…

Сљедећи

SDG Week – Digital Transformation and Cyber Security

post-bars